Selgerne er nervøse - følg med på aksjen

Investtech ber investorer om å følge med på utviklingen i Mowi.- Mowi har utviklet seg svært bra de siste årene og aksjekursen ligger i en stigende trendkanal på både lang og mellomlang sikt. Det er imidlertid nå dannet motstand mellom 200 og 209 kroner, noe som kan gjøre videre oppgang vanskeligere, skriver Investtech.Analytikeren slår fast at volumutviklingen er negativ, med høyere volum på nedgangsdager enn på oppgangsdager.- Det indikerer at selgerne er nervøse og lett presser på for å komme seg ut på negative impulser, skriver Investtech.Trendgulvet ligger på 185 kroner, like under dagens kurs.- Det er støtte der, men også ved 175 kroner, der aksjen bunnet ut i vinter. Brudd under 175 kroner vil være et salgssignal for Mowi, skriver analytikeren.Samlet anses imidlertid Mowi foreløpig som nøytral. - Vurdering: Watch, avslutter Investtech. I skrivende stund omsettes aksjen for 188,15 kroner, ned 0,45 prosent.Det betyr at aksjen er ned 3,36 prosent den siste uken, ned 9,85 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 4,35 prosent hittil i år.