Ser attraktivt oppsidepotensial for Fredriksen-aksje

Analytikerne i Clarksons Platou Securities anser timingen for en investering som passende.

Junge, Heiko

Clarksons Platou Securities tar ifølge en oppdatering opp dekning på John Fredriksens Flex LNG med kjøpsanbefaling og et kursmål på 18,5 dollar, skriver TDN Direkt.Meglerhuset venter at LNG-shipping-markedet vil bedre seg inn i 2020, selv om det nåværende spotmarkedet er lavt og svakt, grunnet mangelen på arbitrasjemuligheter. Analytikerne anser timingen for en investering som passende.«Med John Fredriksen som hovedaksjonær, som har et sterkt track record i å bygge shipping-selskaper som er foretrukket i offentlige markeder, mener vi at Flex LNG har attraktivt oppsidepotensial», skriver Clarksons Platou.I oppdateringen pekes det ifølge nyhetsbyrået også på at videre oppside kan komme fra utbytte, hvor fri kontantstrøm i et midtsyklisk marked på 75.000 dollar per dag vil gi 2,10 dollar per aksje, og kan derfor støtte en verdsettelse på 21 dollar per aksje ved en 10 prosents yield-prising.Flex LNG stiger i skrivende stund 1,48 prosent på Oslo Børs, til 123,8 kroner.