Ser solid Bank Norwegian-oppside

DNB Markets er bull.

DNB Markets arrangerer torsdag denne uken en konferanse for små og mellomstore selskaper, og fra finanssektoren skal blant andre Norwegian Finans Holding i ilden.Norwegian Finans Holding er Bank Norwegians morselskap.- Med utgangspunkt i en allerede betydelig kundebase og en kapitaldekning i tråd med målsetningen bør selskapet nå være posisjonert for både å ta en aktiv rolle i konsolidering av sektoren i de nordiske markedene og for vekst utenfor det norske markedet, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.- I våre estimater konkluderer vi med at selskapet vil se en inntjeningsvekst på 9,0 prosent gjennom de neste årene, og at dette vil kunne gi støtte til kursen i form av stigende utbytteforventninger fremover, heter det videre.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Norwegian Finans Holding, med kursmål 105 kroner.Fra gårsdagens sluttkurs på 68,40 kroner ser analytikerne dermed en oppside på 53-54 prosent.