Eivind Yggeseth

Sissener: Aksjekursen skal ned når veksten uteblir

Torsdag fikk Tesla skikkelig juling etter overraskende leveringsnyheter. Aksjen stupte 8,23 prosent til 267,7 dollar.I går informerte nemlig Tesla at selskapet leverte 63.000 biler i 1. kvartal. På forhånd var det ventet at selskapet skulle levere 76.000 biler.Tesla venter fortsatt å levere 360.000 til 400.000 biler i 2019.Bilprodusenten skriver videre at de sliter med shippingen av biler til Europa og Kina.- Tesla er priset som et vekstselskap, men når veksten uteblir så skal kursen ned, sier Jan Petter Sissenner til Hegnar.no.- Fallet er nok bare begynnelsen dersom veksten uteblir, sier Sissener.- Er du fremdeles short i Tesla?- Ja. Samme antall, sier Sissener.Hittil i år har Tesla-aksjen falt 19,54 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også