Snakket med bankene og testet markedet

PGS vet nå omtrent hvor nivået ligger.

Børs

Petroleum Geo-Services (PGS) har fire store lån, og tre av disse bør refinansieres før de forfaller i 2020 og 2021. I dagens presentasjonsmateriale kommer det ifølge TDN Direkt frem at selskapet sannsynligvis vil refinansiere i 2019 og at de er klare til å gjøre dette på kort varsel.- Når vi sier at vi er klare til å utføre dette på kort varsel, betyr dette at vi har snakket med bankene våre, vi har testet markedet, vi vet omtrent hvor nivået ligger. Spørsmålet er når vi føler det er riktig å gå ut for å selge dette lånet, og se om vi klarer det eller ikke, sier konsernsjef Rune Olav Pedersen til TDN Direkt.Pedersen sier PGS også ønsker å vente så lenge som mulig før de legger på ytterligere år på fasilitetene.- Det er en balanse man hele tiden må treffe. Vi er på et tidspunkt nå hvor det er interessant, og vi ser nøye på dette, sier han.

pgs
Nyheter
Børs