Stavanger-rederi tar PSV ut av opplag for Equinor-kontrakt

Simon Møkster Shipping har sikret arbeid i inntil 5, 5 måned for et plattform forsyningsskip (PSV) som har ligget i opplag siden høsten 2017.

«Stril Pioner» ble rett før påske sluttet til Equinor for en varighet på fire måneder, ifølge en melding fra det Stavanger-baserte offshorerederiet.Kontrakten inkluderer tre 2-måneders opsjoner. Oppstart er beregnet til 1. juni, ifølge Westshore Shipbrokers. - Dette er svært gledelig for rederiet og spesielt at fartøyet nå er tilbake for Equinor igjen, skriver selskapet i meldingen.Den 2003-bygde PSV-en har ligget til kai utenfor rederiets hovedkontor på Tasta ved innseilingen til Stavanger siden november 2017, ifølge skipsmeglerhuset. Før det arbeidet båten på en lengre avtale med nettopp Equinor. Rederiet, som nylig fikk en større rammeavtale med Aker BP, har nå kun én PSV igjen i opplagsbøyen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også