Tallrushet fortsetter - flere kanoner denne uken

Telenor, DNB og Equinor. Blant andre.

Børs

Resultatsesongen for 1. kvartal fortsetter for full musikk denne uken.MandagLandkreditt ForsikringSpareBank 1 Østfold AkershusTirsdagABG Sundal Collier HoldingAker SolutionsAsetekAteaBiotec PharmaconBN BankBolig- og NæringskredittBRAbankElkemInductKitronLandkreditt BoligkredittLillesands SparebankNattoPharmaOdal SparebankPolarcusSunndal SparebankSurnadal SparebankTelenorThe Scottish Salmon CompanyVoss Veksel- og LandmandsbankTorsdagAkastorHelgeland SparebankLandkreditt BankSparebanken Sogn og FjordaneSubsea 7FredagBank2BorregaardDNBEndúrEquinorKLP BankenKLP BoligkredittKLP KommunekredittNorwegian Finans HoldingNorwegian PropertyPareto BankI tillegg legger en rekke selskaper frem årsrapporter.MandagEidesvik OffshoreFloatel InternationalHavila ShippingNordic MiningOdfjell DrillingQ-FreeZalarisTirsdagAegaAfrican PetroleumAustevoll SeafoodB2HoldingBelshipsBonheurBorr DrillingByggmaEAM SolarEMGSHavyard GroupHiddn SolutionsHöegh LNGInterOilLerøy SeafoodNattoPharmaNext BiometricsNorth EnergyNorthern DrillingNorway Royal SalmonNorwegian Energy CompanyPanoro EnergyReach SubseaScanship HoldingSolstad OffshoreStorm Real EstateThe Scottish Salmon CompanyThin Film ElectronicsTTS GroupTorsdagVoss Veksel- og LandmandsbankFredagAtlantic LumpusKilde: Oslo Børs

resultatsesong
dnb
equinor
telenor
subsea 7
borregaard
bank norwegian
elkem
atea
pareto bank
Nyheter
Børs