TGS med ferske forventninger

TGS-Nopec forventer en nettoomsetning i 1. kvartal på rundt 110 millioner dollar, hvorav cirka 12 prosent er forhåndsfinansiert, opplyses det i en melding.Ifølge TDN Direkt viste konsensus innhentet av Infront Data at det på forhånd var ventet en nettoomsetning på 139 millioner dollar.- Mens driftsinvesteringer og forhåndsfinansierte inntekter kom inn lavere enn ventet grunnet utsatt oppstart av prosjekter, ble dette kompensert av at late sales overgikk de interne forventningene, sier TGS-sjef Kristian Johansen i en kommentar.- Etter annonsering av flere nye prosjekter hittil i år har vi forpliktet oss til å investere rundt 240 millioner dollar i 2019, og vi er godt på vei til å møte guidingen på omtrent 20 prosent vekst i investeringene, forteller han.Johansen sier videre at selskapets sterke kontantstrøm i 1. kvartal sitter selskapet nå på nesten 400 millioner dollar i kontanter, og han mener det setter selskapet i en sterk posisjon til å ytterligere øke aksjonærenes avkastning.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også