Jinhui Shipping - bildet er hentet fra selskapets Q3-rapport 2012

To shipping-sjefer deler 58 mill.

Ni prosent av omsetningen gikk til to sjefer.

Det Oslo Børs noterte, Hong Kong-baserte tørrlastrederiet Jinhui Shipping and Transportation er kjent for å betale heftige lønnspakker til de to topplederne styreleder Ng Siu Fai og hans bror og styremedlem Ng Kam Wah Thomas.Selskapets ferske årsrapport viser at 2018 ble intet unntak. De to fikk i fjor totalt 3,4 millioner dollar hver i ytelser, tilsvarende om lag 29,2 millioner kroner.Det ble dermed en pen økning sammenlignet med 2017 da de fikk drøye 1,9 millioner dollar hver.Totalt omsatte rederiet for drøye 76 millioner dollar i fjor, og satt igjen med 8,7 millioner dollar på bunnen.Dermed gikk rundt ni prosent av selskapets totale omsetning rett i lomma på de to topplederne.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også