Tre meglerhus jekker opp kursmålet etter torsdagens nyheter

Børs

I går ble det kjent at Gjensidige Forsikring fikk et resultat etter skatt på 2.785,7 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot 534,4 millioner kroner i samme periode året før.Sum driftsinntekter endte på 6.651.5 millioner kroner, mot 6.469,1 millioner kroner i samme periode året før.Her er rapporten  og presentasjonen.TDN Direkt kan fortelle at Pareto Securities, DNB Markets og Nordea Markets oppjusterer sine kursmål på aksjen etter torsdagens kvartalsrapport.Pareto Securities opererer nå med en hold-anbefaling og et kursmål på 165 kroner, Nordea Markets sier kjøp og har et kursmål på 170 kroner mens DNB Markets har en hold-anbefaling og et kursmål på 155 kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 160,95 kroner, opp 0,78 prosent.Det betyr at aksjen er opp 5,65 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 24,64 prosent hittil i år.

børs
gjensidige forsikring
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse