Tre meglerhus om XXL

Flere meglerhus er nå ute med oppdateringer på XXL i kjølvannet av kvartalstallene som ble sluppet onsdag. 

Børs

XXL meldte onsdag om et resultat etter skatt på minus 19 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot minus 9 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på minus 32 millioner kroner.Driftsinntektene beløp seg til 2.014 millioner kroner, sammenlignet med 2.070 millioner kroner i 1. kvartal 2018. Analytikernes forventninger lå her på 2.137 millioner kroner.Flere meglerhus er nå ute med oppdateringer på XXL-aksjen. SEB nedgraderer anbefalingen på XXL-aksjen til selg, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset gjentar kursmålet på 28 kroner, opplyses det.SEB skriver ifølge nyhetstjenesten at de ikke er overbevist om at XXL vil klare å betydelig øke bruttomarginene og samtidig drive en sunn like-for-like vekst».Videre har DNB oppjustert kursmålet på XXL til 29 kroner fra tidligere 26. Salgsanbefalingen fastholdes, ifølge nyhetsbyrået.Også Pareto Securities har oppjustert kursmålet - til 36 kroner fra tidligere 35, samtidig som kjøpsanbefalingen fastholdes. Pareto ser dermed en oppside på over 23 prosent fra dagens nivåer.XXL-aksjen faller i skrivende stund 9,7 prosent til 29,36 kroner. Se også: Direktør lempet ut aksjer for millioner etter dagens tall

xxl
aksjetips
Nyheter
Børs