Veidekke sikrer mer arbeid

Veidekke-datter har signert kontrakt. 

Veidekkes datterselskap Billström Riemer Andersson Bygg AB har signert kontrakt for bygging av SKFs nye hovedkontor i Gøteborg, ifølge en melding fra Veidekke tirsdag.SKFs nye hovedkontor skal bygges i selskapets gamle sentrallagerbygg og blir dermed værende i SKFs «vugge» i Gamlestaden i Göteborg, heter det i meldingen. Å tilpasse den gamle lagerbygningen til dagens behov og arbeidsform krever omfattende ombygging av et areal på rundt 16 000 kvadratmeter, opplyses det.- Vi har vurdert ulike alternativer og har funnet at det klart mest fordelaktige er å gjenbruke og bygge om det tidligere sentrallageret. Slik utnytter vi lokaler som i dag står ledige, skaper nye forutsetninger for å arbeide på tvers av virksomhetene og stimulerer til effektivt samarbeid og kommunikasjon. Dessuten blir bygningen mer areal- og energieffektiv, sier Christian Johansson, CFO og SVP i SKF.