Veidekke sikrer seg mer arbeid fra svenskene

Veidekke skal nå bygge om og renovere Rosenbad-kvartalet i Stockholm.

Veidekke har fått i oppdrag av Statens fastighetsverk i Sverige å bygge om og renovere Rosenbad-kvartalet i Stockholm, opplyses det i en børsmelding.Prosjektet skal utføres som generalentreprise, med planlagt oppstart i april og forventet ferdigstillelse om 2 år.Ifølge meldingen er kontraktssummen anslått til 500 millioner svenske kroner.- Vi har god erfaring fra ombyggingsarbeid i trange omgivelser i indre by, og å få muligheten til å jobbe med Rosenbad er svært inspirerende, sier Anders Raune i Veidekkes datterselskap Arcona, som skal gjennomføre renoveringen, i en kommentar.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også