Veidekke solgte boliger for 2,5 milliarder

Veidekke solgte boliger for milliarder i 1. kvartal.

Veidekke solgte 404 boliger til en verdi av 2,5 milliarder kroner i 1. kvartal, hvorav selskapets andel er på 1,6 milliarder kroner, opplyses det i en børsmelding.Salegt er en dobling sammenlignet med antall solgte boliger i 4. kvartal, og opp fra 152 solgte boliger i 1. kvartal i fjor.Ifølge meldingen prosjekter i Norge som trekker opp, mens salget i Sverige har vært stabilt. Totalt har Veidekke nå 2.808 boliger i produksjon, og salgsgraden for disse er på 81 prosent.- Boligsalget i kvartalet er godt, med sterkt salg på Middelthunet på Majorstuen i Oslo og for øvrig jevnt bra salg i Oslo, Trondheim og Stavanger. I Sverige er salget stabilt, etter en økning i fjerde kvartal. Vi opplever interessen for nye boliger som god og jobber hardt for hvert salg. I vår samlede portefølje holder antallet boliger i produksjon seg høyt, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr i en kommentar.Les hele meldingen her.