Velstående Nordnet-kunder er bull på Norwegian

Nettokjøpte Norwegian-aksjer for 25 mill. 

- Norwegian var igjen det store fokuset for våre private banking-investorer i mars. Til tross for en vellykket emisjon, tok det ikke lang tid før Norwegian fløy inn i nye problemer. Våre kunder lar seg derimot ikke skremme og laster opp med Norwegian aksjer, skriver Nordnet.Private Banking-kundene er Nordnets mest velstående kunder, og nettmegleren krever at du har minst 2,5 millioner kroner stående hos dem for å bli en del av Private Banking-klubben.Nettmegleren skriver at deres beste kunder nettokjøpte Norwegian-aksjer for 25 millioner kroner i mars.- Våre private banking-investorer omsatte aksjer for 1,1 milliarder kroner i mars, og netto ble det solgt aksjer for 5 millioner kroner. Norwegian troner på toppen over de mest kjøpte aksjene, med et nettokjøp på 25 millioner. Aker BP topper salgslisten, med et nettosalg på 19 millioner kroner.Nordnet opplyser videre at kundene velger aksjer som har hatt en dårlig kursutvikling.– Vi ser ut i fra våre kunders aktivitet at man kjøper store selskaper som har hatt en dårlig kursutvikling gjennom mars måned. Her blinker spesielt Magseis Fairfield og Norsk Hydro seg ut, som begge har falt betydelig mer enn markedet. Jeg tror kundene anser dette som en mulighet til å få kjøpt store solide selskaper, til en rimelig pris, skriver Nordnet.