Vraker kjøpsanbefaling og kutter kursmålet

Børs

Analytiker Joakim Svingen i Arctic Securities nedgraderer sin anbefaling på Axactor fra kjøp til hold. Samtidig kutter han kursmålet fra 30 til 20 kroner.Meglerhuset etterlyser en bedre visibilitet, og ikke minst lønnsomhet, fremover.I skrivende stund omsettes aksjen for 22 kroner, ned 0,90 prosent.Det betyr at aksjen er ned 3,51 prosent den siste uken mens den er opp 17,96 prosent hittil i år.Fredag i forrige uke kunne vi lese at Axactor AB melder fikk et resultat etter skatt på 4,62 millioner euro i 1. kvartal 2019, mot et negativt resultat på én million euro året før.Nettoinntektene utgjorde 73,65 millioner euro, opp fra 35,80 millioner euro i 1. kvartal 2018.Her er rapporten  og presentasjonen.

børs
axactor
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse