Vraker salgsanbefaling på en av årets børsraketter

Børs

Onsdag ble det kjent at Nordic Semiconductor fikk et resultat etter skatt på minus 6,63 millioner dollar i 1. kvartal 2019, mot minus 0,02 million dollar i samme periode året før.De totale inntektene beløp seg til 52,57 millioner dollar, sammenlignet med 60,13 millioner dollar i 1. kvartal 2018.Adm. direktør Svenn-Tore Larsen forventer ifølge TDN Direkt en normalisering av inntektene i 2. kvartal, etter et svakt 1. kvartal innen proprietær virksomhet.Tallknuserne i SpareBank 1 Markets lot seg tydeligvis imponere (litt) av onsdagens nyheter fra teknologiselskapet, og har oppgradert sin anbefaling på Nordic Semiconductor fra selg til nøytral.Ifølge TDN Direkt jekkes kursmålet opp fra 23 til 40 kroner.I løpet av gårsdagen klatret aksjen hele 14,48 prosent til 41,90 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 42,62 kroner, opp 1,72 prosent.Det betyr at aksjen har lagt på seg 17,57 prosent den siste måneden mens den er opp 47,47 prosent hittil i år.

børs
nordic semiconductor
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse