Western Bulk-sjef gir seg etter 11 år

Erstatteren er klar.

Roald, Berit
Børs

Western Bulk tok nylig opp ny gjeldsfinansiering og hentet 15 millioner dollar i egenkapital garantert av de to hovedaksjonærene Kistefos AS og Ojada AS (Erik Braathen).Det utestående obligasjonslånet er nå tilbakebetalt i sin helhet, noe som åpner opp for en mer optimal finansiell struktur, skriver selskapet i en melding torsdag ettermiddag.Samtidig kan Western Bulk fortelle at Jens Ismar i dag går av som toppsjef, etter nesten 11 år i selskapet.Styret har ansatt Hans Aasnæs som ny administrerende direktør, med virkning fra 1. juli.Aasnæs kommer fra stillingen som SVP i Umoe Group. Før det igjen var han toppsjef i Storebrand Asset Management i åtte år.Risikodirektør (CRO) Egil Husby vil fungere som midlertidig toppsjef frem til Aasnæs overtar.Les mer her.

western bulk
christen sveaas
jens ismar
Nyheter
Shipping
Børs