AF Gruppen øker bunnlinjen

AF Gruppen leverer.

AF Gruppen melder om et resultat etter skatt på 174 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot 152 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 1,41 kroner, mot 1,33 kroner ved samme korsvei i fjor.Se kvartalspresentasjonen LIVE her kl. 08.30 Resultatet før skatt ble 226 millioner kroner, sammenlignet med 194 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 232 millioner kroner, mot 185 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 5.214 millioner kroner, sammenlignet med 3.883 millioner kroner i 1. kvartal 2018.Her er rapporten og presentasjonen- Det er gledelig at vi fortsetter å levere stabilt gode resultater selv med høy vekst i et marked preget av sterk konkurranse. Lønnsom vekst er essensielt for å kunne konkurrere om de mest interessante oppdragene, tiltrekke oss de beste medarbeiderne og forsterke en allerede sunn bedriftskultur. Selv om vi oppnår høy omsetningsvekst, solide resultater og har en historisk høy ordrereserve, må vi fortsatt forsterke vårt arbeid med sikkerhet, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen i en melding.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også