Aker Solutions sikret seg én milliard

- Vi har sett solid investorinteresse og oppnådde konkurransedyktige vilkår, sier finansdirektøren i oljeserviceselskapet.

- Vi er veldig godt fornøyd med en vel utført plassering, sier finansdirektør Svein Stoknes i Aker Solutions. Med et femårig usikret obligasjonslån i boks som bærer en kupongrente på 3,0 prosent over 3 måneders NIBOR, har finansdirektøren all grunn til å være fornøyd.- Vi har sett solid investorinteresse og oppnådde konkurransedyktige vilkår som reflekterer Aker Solutions' sterke kredittposisjon, sier Stoknes. Lånet på én milliard norske kroner skal ha vært betydelig overtegnet. Nettoprovenyet skkal benyttes til refinansiering av eksisterende gjeld, samt generelle selskapsformål.Bak plasseringen sto de fire meglerhusene DNB Markets, Nordea, SEB og Swedbank.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også