Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i SAS og TGS-Nopec.- SAS-kursen viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal, og har de siste dagene falt kraftig på økende volum. En fallende trend viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for bedriften. Negativ volumbalanse svekker aksjen ytterligere på kort sikt. Aksjen har støtte ved cirka 15,30 kroner og motstand ved cirka 17,70 kroner, skriver Investtech.- Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av TGS-Nopec og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende pessimisme og indikerer videre kursnedgang. Aksjen har gitt salgssignal etter å ha brutt et kortsiktig støttenivå ved 229 kroner. Neste støttenivå ligger ved cirka 200 kroner, 11 prosent under dagens nivå, avslutter Investtech.