Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Aker Solutions og ABG Sundal Collier.- Aker Solutions ligger i en bred, fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for bedriften. Aksjen har brutt støtten ved 40 kroner og utløst et salgssignal. RSI er under 30 etter kursnedgangen de siste ukene. Aksjen har dermed et sterkt negativt momentum, noe som understøtter det negative trendbildet. Det er lite støtte under dagens nivå, skriver Investtech.- ABG Sundal Collier Holding har brutt støtten ved 3,85 kroner og er dermed tilbake i den fallende trendkanalen på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. Aksjen har lite støtte, mens det ligger motstand ved 3,85 kroner. Aksjen er negativ på innsidehandler etter at Head of Markets Norway, Hans Øyvind Haukeli, solgte aksjer for 1,9 millioner kroner 22. mars, avslutter Investtech.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også