Aqualis doblet underskuddet i Q1

Aqualis melder om et resultat etter skatt på minus 0,49 millioner dollar i 1. kvartal 2019, mot minus 0,25 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,01 dollar, mot minus 0,01 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 0,37 millioner dollar, sammenlignet med minus 0,18 millioner dollar i fjor.Driftsresultatet ble minus 0,25 millioner dollar, mot 0,20 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 8,18 millioner dollar, sammenlignet med 8,16 millioner dollar i 1. kvartal 2018.Kjøper selskapSelskapet melder mandag morgen også at de har inngått en avtale med Braemar Shipping Services, om kjøp av Braemar Technical Services.Det kombinerte selskapet vil få navnet AqualisBraemar.Vederlaget i transaksjonen omfatter ifølge meldingen en kombinasjon av Aqualis-aksjer og ytelsesbaserte tegningsretter, noe som vil gjøre Braemar til den største aksjonæren i Aqualis med 26 prosent av aksjene. Dette kan potensielt øke til 33 prosent, avhengig av resultatene.Les meldingene her og her.