Byr 29 millioner kroner for lunsj med investorlegende

For 20. år på rad kan man by på en lunsj med investoren Warren Buffett.

Siden år 2000 har investorlegenden Warren Buffet samlet inn nærmere 30 millioner dollar til veldedighet i San Fransisco, ved å la folk by enorme summer for en lunsj med investoren, skriver Bloomberg.Årets auksjon startet søndag kveld med et bud på 25.000 dollar på Ebay. Til tross for at det er over fire dager til auksjonen er ferdig, er budet i skrivende stund kommet opp i utrolige 3,35 millioner dollar, eller drøye 29 millioner kroner. I fjor måtte vinneren av auksjonen ut med 3,3 millioner dollar. Rekorden er fra 2012 da vinneren måtte ut med 3,456 millioner dollar, ifølge Bloomberg.Beløpet doneres til den San Francisco-baserte organisasjonen Glide, som jobber for byens hjemløse.Vinneren av auksjonen kan ta med opp til syv venner til en bifflunsj med Buffett i New York