Da Diana Shipping jekket opp prisen ble interessen enorm

Investorene holdt tilbake da Diana Shipping ville kjøpe tilbake aksjer. Det betalte seg. 

15. april lanserte tørrlastrederiet Diana Shipping et anbud for å kjøpe tilbake inntil 3,125 millioner egne aksjer til kurs 3,20 dollar.Tilbudet løp opprinnelig ut 13. mai, men på grunn av laber interesse ble perioden forlenget med to uker og kjøpskursen jekket opp til 3,40 dollar.Da ble det plutselig mer interessant.Onsdag melder rederiet at de foreløpige tallene viser en betydelig overtegning. Interessen er ikke vanskelig å forstå all den tid Diana-aksjen ikke har vært omsatt over 3,40 dollar siden midten av januar. De siste ukene er aksjen omsatt for mellom 3,2 og 3,3 dollar.Rederiet tilbake 3,125 millioner aksjer for en samlet pris på 10,625 millioner dollar eller om lag 93 millioner kroner.