Dette skjer i dag - fredag

Månedens viktigste legges frem. DNB og Equinor legger frem tall.

Resultater, NorgeBank2BorregaardDNBEndúrEquinorKLP BankenKLP BoligkredittKLP KommunekredittNorwegian Finans Holding (Bank Norwegian)Norwegian PropertyPareto BankStatens Pensjonsfond Utland (10:00)Vi tar også med at Schibsted avholder ordinær generalforsamling.Resultater, utenlands AdidasAir France-KLMBerkshire HathawayNovo NordiskInternasjonalt skal totalt 75 selskaper i ilden. Oversikten her.Makro, Norge (SSB)Eiendomsomsetning, 1. kvartal 2019, foreløpige tallPengemengde, mars 2019Kredittindikator, mars 2019Ekteskap og skilsmisser, 2018Tallene slippes som vanlig klokken 08:00.To timer senere offentliggjør NAV tall for registrert ledighet i april.Makro, utenlands Storbritannia (10:30): PMI-tjenester, aprilEMU (11:00): KPI, aprilEMU (11:00): PPI, marsUSA (14:30): Arbeidsmarkedsrapport, aprilUSA (15:45): PMI-tjenester, aprilUSA (16:00): ISM-tjenester, aprilMånedens viktigsteI dag legger altså amerikanske myndigheter frem en ny arbeidsmarkedsrapport (non-farm payrolls), av mange karakterisert som månedens viktigste nøkkeltall.Konsensus før arbeidsmarkedsrapporten er ifølge vår makrokalender at 180.000 nye jobber ble skapt utenfor jordbrukssektoren i april.Det vil i så fall være ned fra 196.000 i mars.Ledighetsraten ventes uendret på 3,8 prosent.Kilder: Oslo Børs, CNBC, SSB, TDN Direkt


Les også