Eieren av Victorias Secret knuser forventningene - skyter opp

L Brands tok markedet på senga og slo forventningene til inntekter, inntjening og guiding.

L Brands, som blant annet eier Victorias Secret og Bath & Body, leverte tall for første kvartal som overgikk forventningene til analytikerne.Resultat per aksje endte på 0,14 dollar, eller totalt 47,5 millioner dollar, mot en forventning om break-even. Resultatet var ned fra 0,17 dollar per aksje året før. Overskudd i første kvartal er fremdeles sterkt i varehandelen.Omsetningen endte på 2,63 milliarder mot en forventning om 2,56 milliarder dollar. Salg per butikk var flatt år over år mot en forventning om et fall på 1,3 prosent. Selskapet økte også nedre delen av guidingen sin for 2019 til mellom 2,30 og 2,60 dollar fra mellom 2,20 og 2,60 dollar per aksje. Markedet reagerer med å sende aksjen opp 13,35 prosent til 24,37