Element taper mer

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

Torsdag kveld la Element frem tall for første kvartal.

I første kvartal økte tapene til 3,6 millioner dollar fra et tap på 0,9 millioner året før. Egenkapital falt fra 16,5 millioner dollar til 13,5 millioner med en egenkapitalandel på 74 prosent.For knappe to uker siden fikk Element en bot på 586.200 kroner etter brudd på forpliktelsen til å offentliggjøre innsideinformasjon. Element-aksjen har kollapset fullstendig det siste året, og har falt over 95 prosent.Element er et av selskapene som har signert avtale med britiske Alpha Blue Ocean om såkalte «dødsspirallån». En gjennomgang tidligere gjort av Finansavisen viser at selskapene som har fått lån fra Alpha Blue Ocean i gjennomsnitt har falt med 72 prosent, etter inngått låneavtale. I tillegg har Alpha Blue Ocean hatt shortposisjon i Element.