EMGS-styret fornøyd med Lindhom - får fast toppjobb

I oktober 2018 ble det kjent at at Bjørn Petter Lindhom ble utnevnt til midlertidig administrerende direktør i EMGS. I en oppdatering freda opplyser selskapet at styret er tilfreds med jobben så langt, og at Lindhom får jobben på permanent basis. - Styret er veldig fornøyd med den sterke positive utviklingen i EMGS. Som tidligere annonsert, har selskapet sikret flere viktige kontrakter, inkludert LOA på på 73 millioner dollar for Pema og 23 millioner kontrakten i Sør-Øst Asia på 24 millioner dollar, som har styrket selskapets ledende posisjon i det globale EM-markedet, sier styreleder Eystein Eriksrud.EMGS-aksjen har hittil i 2019 nesten doblet seg på Oslo Børs, med en kursoppgang på 92 prosent.Den siste måneden er derimot aksjen ned 21 prosent, og 27 prosent det siste året.I første kvartal 2019 halverte EMGS tapet fra samme periode i fjor, hvor fasiten ble et underskudd på 6,0 millioner dollar. Inntektene steg samtidig fra 4,3 til 10,8 millioner dollar.EMGS venter ifølge rapporten å ha en sterkere balanse og kontantposisjon i inneværende år. Videre venter selskapet at late «late sales» fra multiklientbiblioteket i Norge vil være på linje med 2018-nivået, og salgstiltak er pågående for å sikre ordrebok i alle regioner.