Endúr sikrer seg ny kontrakt

Endúr-datter, Endúr Sjøsterk AS, har blitt tildelt kontrakt med Gildeskål Forskningsstasjon (GIFAS), opplyses det i en børsmelding.Kontrakten omfatter bygging av en nøkkelferdige fôrflåte med betongskrog for levering i 1. kvartal 2020. Fôrflåten vil ifølge meldingen ha en samlet lastekapasitet på totalt 700 tonn, og leveres med komplett bolig- og kontormodul beregnet for døgnbemannet drift.- GIFAS er en viktig kunde for Endúr Sjøsterk. Vi ser spennende muligheter med å levere til et anerkjent akvakulturmiljø som legger vekt på at det skal være kort vei mellom FoU og næringsutvikling. Dette skal bli en fremtidsrettet flåte som vi tror vil tilføre GIFAS stor fleksibilitet i mange tiår fremover, sier daglig leder i Endúr Sjøsterk, Øyvind Risnes, i en kommentar.Les hele meldingen her.