Ett aksjetips fra DNB Markets

Analytikerne tar grep.

Berg-Rusten, Ole

Olav Thon overrasket ved presentasjonen av tallene for 4. kvartal i februar med en ny utbyttepolitikk og et utbetalingsforslag på 4,40 kroner per aksje.«Dersom dagens generalforsamling gjør som ventet og bekrefter forslaget, vil aksjen gå ekskludert utbytte i morgen tidlig», heter det i DNB Markets aksjerapport.I dag legger selskapet i tillegg frem regnskapet for 1. kvartal. Her venter meglerhuset brutto leieinntekter for kvartalet på 677 millioner kroner, og samtidig et justert EPS for perioden på 3,21 kroner.«I forbindelse med formiddagens presentasjon venter vi at det i tillegg vil være fokus både på ledelsens syn rundt utviklingen for detaljhandelen generelt og selskapets utviklingsprosjekter spesielt», skriver analytikerne.Kursen stengte i går på 155,60 kroner og DNB Markets har før eventuelle justeringer en kjøpsanbefaling på aksjen, med et kursmål på 215 kroner.