Ett aksjetips fra Sparebank 1 Markets

Analytikerne tar grep.

Sparebank 1 Markets oppgraderer ifølge en analyse SAS til en kjøpsanbefaling fra en nøytralanbefaling, skriver TDN Direkt.Kursmålet er satt til 20 kroner.«Vi ser verdsettelsen som attraktiv og venter at trafikktallene, drevet av en svakere svensk kroner, vil være en katalysator», heter det.Analytikernes syn er ifølge nyhetsbyrået at den svakere svenske kronen er inkludert i kostnadsestimatene, i tillegg til at de ser oppside i estimater for omsetning.«Vi venter at streiken vil ha kostet rundt 600 millioner svenske kroner, eller rundt 1,2 svenske kroner per aksje. Justerer vi for denne kostnaden ville inntjening pr aksje i 2019 være 3,3 svenske kroner som gir en p/e på 4 ganger», skriver meglerhuset.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også