Funcom mer enn doblet inntektene

Torsdag kveld la Funcom frem tall for første kvartal og de kunne vise til kraftig vekst i omsetningen.

Spillutviklingsselskapet Funcom vokste omsetningen med 117 prosent, målt mot samme kvartal året før, til 5,812 millioner dollar. EBITDA (Inntjening før renter, skatt og av- og nedskrivninger) økte med 2,467 millioner dollar til 2,544 millioner opp fra negative 77 tusen året før. EBITDA-marginen var 55 prosent i kvartalet, det høyeste i selskapets historie. - Det første kvartalet av 2019, et kvartal uten en ny lansering, gir oss den høyeste 12 måneders EBITDA-marginen hittil på 55 prosent, sa CEO, Rui Casais, i meldingen.Resultat før renter og skatt (EBIT) med 1,265 millioner dollar til 0,128 millioner. Resultat etter skatt i kvartalet endte på 0,110 millioner dollar eller 963.050 kroner.Kontantstrømmen fra driftsaktiviteter økte 572 prosent til 4,202 millioner dollar.Lansering neste ukeI resultatfremleggelsen legges det også vekt på at det ble gjort investeringer i kommende titler. Spillet "Conan Unconquered" er neste i rekken, og vil bli lansert om en uke fra i dag. Du kan lese meldingen her.