Handelsbanken dropper dekning av en rekke selskaper

Fem selskaper, deriblant BW Offshore, vil ikke bli dekket av Handelsbanken fremover etter at analytiker har valgt å forlate meglerhuset.

Handelsbanken dekker ikke lenger Kongsberg Gruppen, Elkem, BW Offshore, Archer og Scatec Solar, ettersom analytiker Mathias Lange Dokkan har valgt å slutte, forklarer analysesjef Anne Gjøen til TDN Direkt.- Vi var to som jobbet med dette, men når han slutter blir det litt mye for meg å dekke alle selskapene på egenhånd, sier hun til nyhetsbyrået. Når dekningen eventuelt blir gjenopptatt er foreløpig uklart.- Vi håper å gjenoppta dekningen på sikt, men det blir litt usikkert i en periode fremover, sier Gjøen.Hva Dokkan skal gjøre etter å ha forlatt Handelsbanken er foreløpig uvisst. Tidligere denne uken ble det kjent at Carnegie mister sin shippinganalytiker Marius Furuly som har meldt overgang til John Fredriksen og det skipseiende selskapet Ship Finance.