Hegnar: Den aksjen er død

Mandag ble det kjent at Dolphin Drilling hadde inngått en intensjonsavtale for en kontrakt med en ikke navngitt operatør i Norge.Det ble tydeligvis godt mottatt på Oslo Børs.I løpet av dagen var aksjen oppe i 0,81 kroner, mens den endte på 0,76 kroner etter en oppgang på 10,14 prosent. Dagens laveste notering var på 0,633 kroner.Dolphin Drilling var også et tema på HegnarTV mandag.- Dolphin Drilling var en av vinnerne, men så har den falt litt tilbake. Det er selvfølgelig helt umulig å regne på, sa Trygve Hegnar på sendingen.Intensjonsavtalen gjaldt boring av en brønn i Nordsjøen ved bruk av riggen Borgland Dolphin. Avtalen inkluderer også to opsjoner.- Det synes markedet var superfint, men den aksjen er for alle praktiske formål død. Markedet synes det var gøy å trade på det, slo Hegnar fast.Tirsdag faller aksjen 5,26 prosent til 0,72 kroner.Det betyr at aksjen er opp 2,86 prosent den siste uken mens den har falt 47,06 prosent den siste måneden.