Hektisk uke for Olympic Subsea

Stig Remøys offshorerederi satser knallhardt på fornybarmarkedet. I 2019 vil inntektene fra dette segmentet overgå de fra olje og gass.

Stig Remøys offshorerederi Olympic Subsea opplyser i en børsmelding onsdag at selskapet er tildelt en 12 måneders kontrakt for det 2007-bygde subseaskipet Olympic Triton som er utstyrt med et gangveisystem.Kontrakten som inkludere opsjoner, omfatter et oppdrag i Vest Afrika for et internasjonalt oljeselskap, opplyses det.Oppstart er i andre kvartal.I tillegg er både Olympic Artemis og Olympic Intervention IV tildelt tomåneders kontrakter pluss opsjoner innen fornybar energi.- For sesongen 2019 vil Olympic Subsea ASAs inntekter innen fornybar energi være større enn inntektene fra olje & gass, skriver selskapet i meldingen.For én uke siden meddelte rederiet at Olympic Orion hadde fått en seksmåneders kontrakten med Adwen GmbH, datterselskap av Siemens Gamesea.