Her er prisen på den nye elbilen til Mercedes

Prises like under konkurrentene.

Den nye elbilen Mercedes-Benz EQC er nå klar for bestilling og prises fra 616.900,- kr. inkl. levering, skriver Mercedes-Benz i en pressemelding. Det priser den like under konkurrentene Audi E-tron og Jaguar I-PACE. - Dette er uten tvil vår viktigste lansering i 2019. At den internasjonale pressetestingen er lagt til Oslo bekrefter også at Norge er et prioritert marked i den elektriske offensiven fra Daimler, sier Kjetil Myhre, konserndirektør i Mercedes-Benz personbil hos Bertel O. Steen.Elbilen har en oppgitt rekkevidde på 417 kilometer, omtrent på nivå med Audi E-tron. Jaguars I-PACE har en oppgitt rekkevidde på 470 kilometer.To elektriske motorer på til sammen 408 hestekrefter og trekk på alle fire, gjør at bilen klarer 0-100 på 5,1 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 180 km/t.Videre har EQC hengerfeste, god plass og ekstrautstyr for nær 70.00 kroner, skriver Mercedes.- Avhengig av kundenes egne ønsker om ytterligere ekstrautstyr antar vi at de fleste bilene vil koste mellom 680.000 og 720.000 kroner. Noen antakelig litt under, andre litt over, men det viktigste er valgfriheten allerede fra salgsstart, sier Myhre.Norske forhandlere vil ha EQC i sine lokaler i månedsskifte august/september. -Vi forventer å kunne levere ut et par hundre biler i fjerde kvartal i år og vil naturligvis følge opp kundene med produksjonsplass og et mer nøyaktig estimat for overlevering, avslutter Myhre.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også