Her er Schibsted-tallene

Schibsted melder om et resultat etter skatt på 320 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot 169 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultat per aksje ble 1,26 kroner, mot 0,67 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 514 millioner kroner, sammenlignet med 389 millioner kroner året før.Driftsresultatet (EBIT) ble 520 millioner kroner, mot 417 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 4.576 millioner kroner, sammenlignet med 4.357 millioner kroner i 1. kvartal 2018. - Etter en vellykket fisjon og separat notering av vår internasjonale markedplassoperasjoner i Adevinta, er jeg glad for å rapportere at vår virksomhet fortsatte å utvikle seg godt i 1. kvartal. Scibsted unntatt Adevinta fortsetter sin track record med solid digital vekst og inntekter fra digitale produkter, sier Schibsted-sjef Kristin Skogen Lund i en kommentar.VekstmotorIfølge Skogen Lund er de nordiske markedsplassene Schibsteds mest fremtredende vekstmotor.- Den markedsledende markedsplassen Finn fortsatte å levere utmerkede resultater dette kvartalet. Samtidig er jeg også glad for å rapportere at Blocket i Sverige nå vokser, etter flere kvartaler med negativ inntektsutvikling, sier Schibsted-sjefen i en kommentar.Nyhetsmediene fortsatte ifølge meldingen å øke sin digitale omsetning i kvartalet, spesielt drevet av en økning i digitale abonnenter.Her er rapporten og presentasjonen.Se presentasjonen LIVE her kl. 09.00!


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også