Hever kursmålet på Nel

Meglerhus mener NEL begynner å bli konkurransedyktig.

Sparebank 1 Markets hever kursmålet i NEL Hydrogen til 9,20 kroner per aksje, fra tidligere 7,20 per aksje, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset ser dermed en oppside på over 20 prosent fra dagens nivåer.Sparebank 1 har en kjøpsanbefaling for aksjen.«I løpet av det siste året har NEL sikret kontrakter som anslås å være verdt rundt 10 milliarder kroner, inkludert tidlig-fase kontrakter med multi-milliarder dollar potensial og har økt egenkapitalen til en kontantbeholdning på over 700 millioner kroner uten gjeld. Vi anslår at hydrogen begynner å bli konkurransedyktig i flere store næringer etter en rask kostnadsnedgang for fornybar energi, og at den positive utviklingen fra 2018 markerer begynnelsen av et tiår med sterk vekst», skriver meglerhuset.