- Ingen vil gi seg

Investorene trosser røde børser. Hvor lenge?

Til tross for at Wall Street endte i rødt fredag, og hadde en av sine verste børsuker hittil i år, fortsetter aksjespekulanter og investorer å klore seg fast.Håpet om en løsning på handelskrigen, utsiktene for større inntjening og økonomisk vekst er fortsatt klare drivere.- Ingen ønsker å gi seg, sier Matt Maley, aksjestrateg i Miller Tabak + Co LLC til Bloomberg, og fortsetter:- Er det farlig? Selvfølgelig. Men aksjemarkedet lytter ikke til noen. Det er en risiko for at denne tekniske nedgangen fra oversolgt område vil komme opp igjen.S&P 500 har gjennomsnittlig falt 0,5 prosent over natten, og lagt på seg 0,2 prosent i løpet av dagen, siden ny handelsuro brøt ut for to uker siden.- Hvis vi får en ny bølge negative indikatorer om at USA og Kina, at de ikke kommer til enighet, vil vi se en tilbaketrekning i markedet, sier Mariann Montagne, porteføljeforvalter i Gradient Investments til Bloomberg.- Men på et eller annet tidspunkt i år tror jeg de (journ.anm: USA og Kina) vil komme til en enighet, og vi vil inntjeningsvekst og et marked som viser styrke.


Les også