Kjemper om Aker Energy-kontrakt

To selskaper kjemper om kontrakten for levering av en FPSO til Aker Energys Greater Pecan-prosjekt offshore Ghana.

SBM Offshore og Yinson kjemper etter det Upstream forstår om kontrakten for levering av en FPSO til Aker Energys Greater Pecan-prosjekt offshore Ghana.Det melder bransjeavisen fredag, ifølge TDN Finans.Industrikilder sier til avisen at operatøren kan komme til å bestemme seg for hvem som får kontrakten innen utgangen av juni tidligst.Det opplyses om at Modec og Bumi Armada også originalt var med i kampen om å lande kontrakten, men folk som følger prosjektet sier at disse ikke lenger er aktuelle, melder Upstream.Videre sier godt plasserte kilder til Upstream at Subsea 7 er i en god posisjon til å lande SURF-kontrakten, mens Aker Solutions foreslås å vinne den 26 brønn store SPS-kontrakten.