Kontraktsdryss til Maersk Drilling

Maersk Drilling er blitt tildelt flere forlengelser og kontrakter.

Maersk Drilling har blitt tildelt flere forlengelser og kontrakter for tre av selskapets boreskip, ifølge selskapets flåteoppdatering torsdag.Boreskipet «Maersk Voyager» fått tildelt kontrakt av Noble Energy på 70 dager i Ekvatorial Guinea. Ventet oppstart er i andre kvartal 2019.Videre er boreskipet «Maersk Viking» tildelt kontrakt av AGM Petroleum offshore Ghana for en brønn med ytterligere tre opsjoner på en brønn hver, der en av disse har blitt utøvet.Den halvt nedsenkbare riggen «Maersk Discoverer» har fått forlenget kontrakt med BP for 100 dager utenfor Egypt. Dette vil gi riggen arbeid frem til slutten av oktober 2019.Jackup-riggen «Maersk Resolute» er blitt tildelt en 49 dager forlengelse av Petrogas. Dette vil holde riggen i arbeid frem til september 2019.