Lakserakett løfter innsiden

Denne uken ser det verre ut.

Innsiden steg 1,9 prosent sist uke, mens hovedindeksen la på seg én prosent.Porteføljen har nå steget 36,3 prosent hittil i år, mens børsen er 9,4 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00 (torsdag i forrige uke).LakserallySærlig to aksjer utmerket seg positivt.Aker BP steg 5,3 prosent, mens Scottish Salmon Company fortsetter den sterke trenden med ytterligere 5,1 prosent oppgang.Sistnevnte er nå opp hele 61,8 prosent siden aksjen ble tatt inn 21. desember.Debutant stegKværner steg én prosent i sin første uke.Aksjen kom inn etter at styreleder Leif-Arne Langøy og finansdirektør Idar Eikrem kjøpte aksjer for hhv. 1,9 millioner og 984.000 kroner.Avance Gas falt 5,8 prosent, mens Nordic Semiconductor og Aker BP gikk tilbake hhv. 2,6 og 3,4 prosent.På den negative siden falt Sparebanken Sør 0,5 prosent, mens Nordic Semiconductor gikk tilbake 1,5 prosent.Mot svak ukeHovedindeksen har i skrivende stund steget 1,6 prosent siden lunsjtider torsdag, og står nå i 891,04.Blant porteføljeselskapene har Aker BP gått tilbake 0,9 prosent til 272,20 kroner i samme periode.Scottish Salmon har (for en gangs skyld) falt, nærmere bestemt 5,9 prosent til 22,85 kroner, mens Nordic Semiconductor er ned 2,3 prosent til 38,58 kroner.Sparebanken Sør har falt 4,6 prosent til 93,50 kroner.Kværner har trukket oppover, nærmere bestemt med 1,9 prosent til 14 kroner siden porteføljen sist ble frosset.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også