Meglerhus stokker om – anbefaler åtte aksjer

Forrige uke la porteføljen til SpareBank 1 Markets på seg 1,9 prosent mens hovedindeksen på Oslo Børs kunne vise til en oppgang på 0,3 prosent.Det betyr at porteføljen er opp 9,5 prosent hittil i år.Denne uken velger analytikerne å ta Bouvet inn i porteføljen.- IT-konsulenter opererer i et hett marked om dagen med sterk etterspørsel etter digitalisering i nesten samtlige vertikaler og regioner i Norge, skriver SpareBank 1 Markets.På toppen av dette kommer det også et utbytte på 13 kroner per aksje neste uke som 1.) tilsvarer en yield på ~5 prosent og som 2.) vil gjøre at selskapet ser vesentlig billigere ut på P/E.Samtidig velger meglerhuset å kvitte seg med Ocean Yield.Kjøpsanbefalingene:

  • NEL
  • PGS
  • Crayon
  • Seadrill
  • Kitron
  • Lerøy Seafood
  • Hexagon Composites
  • Bouvet
Det er verdt å merke seg at SpareBank 1 Markets var rådgiver ved emisjonen NEL gjennomførte i 2019


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også