Mølsæter øker i Norwegian og XXL

Fondsforvalter Martin Mølsæter har fortsatt tro på de to børstaperne.

Fondet First Generator som forvaltes av Martin Mølsæter, har i løpet av forrige uke økt beholdningen i XXL og Norwegian, viser ferske aksjonærlister.I Norwegian har fondet økt beholdningen med 100.000 aksjer, og eier nå 1.298.750 aksjer, tilsvarende 0,95 prosent av aksjene i selskapet.I XXL er beholdningen økt med 359.300 aksjer og fondet eier nå 2.745.479 aksjer, tilsvarende 1,97 prosent av aksjene.Det er nå en drøy måned siden First Generator ble storeier i XXL. Til Finansavisen uttalte Mølsæter i midten av april at han hadde kjøpt to millioner XXL-aksjer til 29 kroner per stykk, og mente at aksjen da hadde falt nok.- Inntjeningsforventningene er kommet ned til et greit nivå og selskapet er lavt priset både på P/E og pris/bok, sa Mølsæter da. I skrivende stund står XXL-aksjen i 23,98 kroner.Så langt i år har First Generator en avkastning på 13,45 prosent, sammenlignet med hovedindeksen som er opp 10,7 prosent. Ved utgangen av april var forvaltningskapitalen på 898 millioner kroner.