Morgan Stanleys toppvalg

FILE - In this Tuesday, Oct. 18, 2011, file photo, the Morgan Stanley logo is displayed on its Times Square building, in New York. One of the world's largest investment banks has agreed to put $130 million in the nation's biggest public pension system to settle accusations it knowingly sold bad investments. California Attorney General Xavier Becerra announced the settlement with Morgan Stanley on Thursday, April 25, 2019. (AP Photo/Mark Lennihan, File) Mark Lennihan

Fersk sektoranalyse ute.

DNB, Lloyds, KBC og HSBC er ifølge en sektoranalyse Morgan Stanleys toppvalg når det kommer til «gold-plated»-utbytte, skriver TDN Direkt. «Gold-plated» er bankene Morgan Stanley mener representerer de beste når det kommer til opprettholdbare utbytter. Det ser ifølge nyhetsbyrået etter banker med høy egenkapitalavkastning (ROTE), rikelig rom til fremtidige krav og sterk flerårig kapitalgenereringskapasitet - selv i et utfordrende rentemiljø.«DNB, vår eneste «overweight» i Norden, drar nytte av en solid norsk økonomi og rentebane som støtter topplinjedynamikken. Banken har en sterk kostnadsdisiplin hvor effektiviteten er drevet av en mer avansert digital evne i forhold til flertallet av europeiske banker», skriver investeringsbanken.Dette, i tillegg til relativt god utvikling i eiendeler innen energi, gir ifølge Morgan Stanley en solid resultatvekst, som støtter økende distribusjon av utbytte og tilbakekjøp.