Navamedic i rødt

Men bedre.

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic melder om et resultat etter skatt på minus 5,4 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot minus 7,3 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble minus 5,1 millioner kroner, sammenlignet med minus 7,6 millioner kroner i fjor.Se kvartalspresentasjonen LIVE her kl. 08.30 Driftsresultatet ble minus 3,9 millioner kroner, mot minus 6,6 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 45,5 millioner kroner, sammenlignet med 42,6 millioner kroner i 1. kvartal 2018.Her er rapporten og presentasjonen- Vi har startet implementeringen av den nye vekststrategien og ser et betydelig potensial i å utnytte Navamedics skalerbare plattform som gir markedstilgang for farmasiselskaper. Veksten fortsatte i første kvartal 2019, drevet av de gode resultatene innen Obesity-kategorien. Vi ser frem til å fortsette veksten i vår nåværende portefølje, i tillegg til å introdusere nye produkter og utforske potensielle M&A-muligheter, sier Kathrine Gamborg Andreassen, adm. direktør i Navamedic.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker