Ned fra start i USA

Frykt for handelskrig tynger.

Det er nedgang fra start i USA onsdag. Det skjer etter at Kinas president Xi Jinping uttalte i går at landet har tatt fatt på en ny «lang marsj». Kommentaren ses som et tegn på at Kina forbereder seg på lang handelskrig med USA, skrev den Hongkong-baserte avisen South China Morning Post, med henvisning til en tale Xi holdt i Jiangxi-provinsen. Kinas ambassadør i USA uttalte riktignok til Fox News i går at Kina forblir klar til å gjenoppta samtalene med USA for å nå en konklusjon.- Vår dør er fortsatt åpen, sa han.Ellers retter investorene fokus mot Federal Reserves referat fra forrige rentemøte, som kommer kl. 20 norsk tid.Dow Jones faller 0,23 prosent til 25.817,03 poeng, mens Nasdaq faller 0,20 prosent til 7.769,83 poeng.S&P 500 faller 0,23 prosent til 2.857,64 poeng.


Les også