PCI Biotech tapte mer

Oppmuntrende fase 1-resultater.

PCI Biotech melder om et resultat før og etter skatt på minus 22,8 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot minus 14,5 millioner kroner i samme periode i fjor.Se presentasjonen her LIVE fra klokken 08:30. Driftsresultatet ble minus 17,9 millioner kroner, mot minus 14,7 millioner kroner i samme periode i fjor.Inntektene beløp seg til 2,4 millioner kroner, sammenlignet med 2,2 millioner kroner i 1. kvartal 2018.Selskapet fokuserer på en del hendelser etter utløpet av kvartalet, ikke minst de endelige immunrespons-resultatene fra fimaVacc fase 1-studien.- De oppmuntrende resultatene er en stor milepæl for vårt fimaVacc-program. De gir «proof of concept» og effekt når det gjelder dosering hos mennesker, så vel som en samlet karakteristikk av utholdelighet, sier toppsjef Per Walday i en kommentar,Rapporten her.