Photocure-inntektene skyter fart

Pen topplinjevekst i 1. kvartal.

Photocure melder om et resultat etter skatt på minus 4,9 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot minus 3,0 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultat per aksje ble minus 0,23 kroner, mot minus 0,14 kroner ved samme korsvei i fjor.Se presentasjonen LIVE her fra klokken 08:30. Resultatet før skatt endte på minus 6,0 millioner kroner, sammenlignet med minus 7,5 millioner kroner i 1. kvartal 2018.Driftsresultatet ble minus 5,8 millioner kroner, mot minus 7,3 millioner kroner samme periode i fjor.Totalt driftsinntekter beløp seg til 52,2 millioner kroner, sammenlignet med 41,6 millioner kroner i 1. kvartal 2018.- Enormt potensialTopplinjeveksten skyldes at Hexvix/Cysview-inntektene spratt opp fra 40,7 til 51,3 millioner kroner i kvartalet.- Vi har hatt en sterk start på 2019, og fortsetter momentumet som begynte i 2018 ved å legge frem rekordresultater nok en gang. Spesielt USA-veksten fortsetter, med 52 prosent i dollar. VI er fortsatt veldig tidlig i lanseringsfasen av Flex i USA, med et enormt potensial for vedvarende, langsiktig vekst, sier toppsjef Daniel Schneider i en kommentar.- Våre fremstøt i de nordiske landene fortsetter å levere sterk, ensifret vekst, som ventet i denne modne regionen av verden. Og partnersalget begynner å vise bedring, legger han til.Les mer her. Rapporten her.


Les også